Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Huurteinen tervehdys!

 

Lämpimästi tervetuloa Hurmanjyrkän harrastetallille! Hurmanjyrkkä on pienehkö perheyritys Pohjois-Savossa, Kuopion kupeessa. Järjestämme vaihtelevaa ja monipuolista toimintaa vuodenajasta riippuen, sekä kysynnän mukaan – aina ratsastustunneista ja valmennuksista kilpailuihin ja leireihin asti. Tämän lisäksi tarjoamme ahkerille hevosharrastajille myös hoitohevosia, ja tilanteen mukaan vuokraamme tallipaikkoja ulkopuolisille.

Hurmanjyrkkä on rauhallinen ja lämminhenkinen ratsastustalli, jonka idyllinen maalaisympäristö ja laadukkaat, nykyaikaiset puitteet tarjoavat mahdollisuuden kaikenlaiseen harrastamiseen. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan toimintaamme!

Terveisin,
tallin omistaja Ella

Sivu-info

Tarinavalinta

  • Teemme yhteistyötä Röllimetsän kanssa ♥
  • Hurmanjyrkkä on virtuaalitalli, ja on olemassa ainoastaan internetissä!
  • Kaikki materiaali © Hurmanjyrkkä 2017, ellei toisin mainita. Ethän kopioi!
    • Koristekuvien kuvaajat saat näkyviin pitämällä hetken hiirtä kuvan päällä.
 

Hämärän tullen hän haki Sepon tarhastaan. Kaikenlaista oli ehditty tehdä, mutta vielä oli aikaa yhdelle kävelylle, ennen kuin pitäisi lähteä illaksi kotiin joulun viettoon. Hän puki ruunalle sen joululahjariimun, ja he lähtivät kohti lampea. Pilvet olivat väistymässä pudottaen vielä viimeiset kevyet hiutaleet hevosen turkkiin. Frida

→ Lue koko tarina!

©2018 Hurmanjyrkkä - harrastetalli - suntuubi.com