Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kontakti

Olemme todella kiitollisia, jos viitsit kertoa käynnistäsi tallin vieraskirjassa! Vieraskirjaan voi kirjoittaa risuja ja ruusuja, suruja ja iloloruja, tai mitä kerrottavaa sinulla onkaan. Mikäli laitat yksityisiä viestejä, muistathan laittaa mukaan myös esimerkiksi sivujesi osoitteen, jotta voimme vastata!

Ethän kuitenkaan jätä mainoksia tai ketjuviestejä (tapahtumakutsut sallittu)! Ne voi kirjoittaa halutessaan mainoskirjaan. Tallipäiväkirjaan puolestaan tulevat tarinat tallilta.

Tallipäiväkirja  |  Mainoskirja

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Rävdala Ridklubb
Kotisivut: http://ravdala.suntuubi.com

17.05.2018 20:42
Uusi ratsastuskoulu avataan!

Tervetuloa osallistumaan koulu- ja esteratsastuskisoihin Rävdala Ridklubbille Ruotsin saaristomaisemiin. http://ravdala.suntuubi.com/fi/Ridklubb/Avajaiskisat%202.-3.6.%21/


<3 RR

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.suntuubi.com/fi/eteinen/

16.05.2018 00:00
"Huh hellettä", Sisla puuskahtaan ja asettelee viimeistä puomia pystyesteelle. Sysälässä järjestetään tämän kesän ensimmäiset estekisat 02.06.2018 ja kaiken täytyy olla täysin tip top, jotta päivä sujuisi kaikkien osalta mukavasti.
Piinavasti porottava aurinko uhkaa tehdä kilpailijoiden olot tukalaksi, mutta onneksi kisapaikan buffetista saa raikasta sitruunalimpparia :D
Olette tervetulleita viettämään tämän kesäisen päivän Sysälään :)
http://sysala.suntuubi.com/fi/toiminta/alkukesankisat/

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

07.05.2018 15:17
Otatteko linkinvaihtoja?

Nimi: Crimis
Kotisivut: http://routaruusu.altervista.org/

11.02.2018 22:31
Moi! En tiedä kiinnostaako näin vanhoja juttuja lukea, mutta kirjoitin nyt kuittausta tuosta yömaastosta, :D
Itsenäisyyspäivänä Hurmanjyrkän harrastetallilla järjestettiin yömaasto. Siis ratsastamaan yöllä! No ei ihan, kymmeneltä illalla, mutta Suomen talvessa siihen kellonaikaan oli toki pilkkopimeää. Vain kuun ja valkoisen hangen kalmankalpea valo.. ja otsalamput ja heijastimet, tietysti. Hevosvalinta tähän reissuun oli helppo – Juskaa luotettavampaa hevosta ei ainakaan tässä tallissa seissyt. Niinpä punaraudikko kyydittiin traileriin ja matkattiin Pohjois-Savoon.
Kymmenpäisessä porukassa oli paljon tuttuja kasvoja viime kerralta; olin ollut maastoilemassa vajaa pari viikkoa sitten Hurmanjyrkässä ensimmäistä kertaa, silloin Kalman kanssa. Juskaa otti alusta alkaen hyvin lungisti, sitä ei kiinnostanut kukkoilla kuten edellämainittua lajitoveriaan. Tammat saivat tämänkin oripojan vähän pörhistymään, mutta se meni komentamalla ja etäisyyden ottamisella nopeasti ohi. Pimeästä ja uusista maisemista Juska ei ollut moksiskaan, vaan kulki jonon häntäpäässä kaikessa rauhassa. Yömaasto sujuikin meillä erittäin mukavasti, kirpeästä pakkasilmasta ja rempseästä seurueesta nauttien.

Nimi: Riri
Kotisivut: http://vrtlehtovaara.boards.net/thread/78/tammikuun-kisaviikonloppu-2018

11.01.2018 18:58
Tervetuloa osallistumaan aivan tammikuun lopulla järjestettävään villiin kisaviikonloppuun Lehtovaaran Ratsutilalla!

VIP on perjantaina 26. tammikuuta. Kilpailemme sekä koulu- että esteratsastuksessa. "Kotisivut" -kohdassa on linkki suoraan kutsuun.

Tervetuloa!

Nimi: William
Kotisivut: http://kuninkaantammen.boards.net/thread/27/villit-este-ja-koulukilpailut-31

09.01.2018 14:54
Moi! Kävin tuolla kilpailemassa Chapin kaa ja sijoituin parissa luokassa, josta sai rahapalkinnot ja ruusukkeet. Voisikos ne lisätä sivuilleni vai annetaanko noi rahapalkintojen jäädä :'D

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

08.01.2018 21:53
Teillä on ihana ulkoasu!
Otatteko linkinvaihtoja roolipelien kanssa? Niin ja hyvää uutta vuotta.
Saisinko vastauksen meille päin kiitoksia!

Nimi: Hepe
Kotisivut: http://hurmelampi.suntuubi.com/user/?cat=15&lang=fi&y=2018&m=01&d=07

07.01.2018 19:54
Vuoden 2018 aloitustapahtuman tulokset ovat tulleet, kiitos osallistumisestanne :)

Nimi: Clara

04.01.2018 14:13
Moikka! Kun nyt tarinointi ei ole lähtenyt käyntiin, oon ruvennut miettimään, missä vika. Ensin tein Claraa koskevan "100 kysymystä hahmokehitykseen"-word-tiedoston jonka täyttäminen on vihdoin valmis. Ja silti tarinan kirjoittaminen on vaikeaa. En tiedä, inspaako Luka sitten loppujen lopuksi niin kamalasti, vaikka ajattelin että inspiraatio tallia ja hahmoa kohtaan korvaisi sen. Nyt kun on kuitenkin hoitohevosia vapautunut, ajattelin kysyä, että voisinko vaihtaa hoitoheppaa ja kokeilla, josko siitä lähtisi? Pipo kiinnostaisi mua eniten :) Tuntuu jotenkin julmalta, mutta Luka ansaitsee sellaisen hoitajan joka haluaa olla juuri sen hoitaja!

Nimi: Mailis

03.01.2018 12:00
Niinkun näkyy, osaan lukea lukujärjestyksiä hienosti. Keskiviikon koulu B -tuntia tarkoitin, sekoitin tuohon tiistain koulu C -tuntiin :DD

©2018 Hurmanjyrkkä - harrastetalli - suntuubi.com