Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kontakti

Olemme todella kiitollisia, jos viitsit kertoa käynnistäsi tallin vieraskirjassa! Vieraskirjaan voi kirjoittaa risuja ja ruusuja, suruja ja iloloruja, tai mitä kerrottavaa sinulla onkaan. Mikäli laitat yksityisiä viestejä, muistathan laittaa mukaan myös esimerkiksi sivujesi osoitteen, jotta voimme vastata!

Ethän kuitenkaan jätä mainoksia tai ketjuviestejä! Ne voi kirjoittaa halutessaan mainoskirjaan. Tallipäiväkirjaan puolestaan tulevat tarinat tallilta.

Tallipäiväkirja  |  Mainoskirja

 1  2  3  4  5  > [ Kirjoita ]

Nimi: Elise (VRL-14577)
Kotisivut: http://haukanholma.suntuubi.com/?cat=13

20.11.2017 14:04
Pahoittelen spämmäämisestä, mutta maastoilutapahtumaan unohdin äskeisessä viestissä ilmoittautua :)

Marrasmaasto 26.11.
Elise - Liinu (http://haukanholma.suntuubi.com/?cat=13)

Nimi: Elise (VRL-14577)
Kotisivut: http://haukanholma.suntuubi.com/

20.11.2017 14:02
Tulin tänne vielä vastauskierrokselle. Hurmanjyrkkä pääsee etusivulle linkkilistalle, vaikka teillä ei sellaista näillä näkymin olekaan. Tällaisia lämminhenkisiä talleja ottaa esille mielellään, vaikka ei omalle "mainostusta" saisikaan :)

Olen erittäin kiitollinen positiivisesta kommentista vieraskirjaamme, se piristi todellakin päivää ja ihanaa löytää muitakin, jotka arvostavat "vanhanaikaista" vieraskirjakulttuuria. Se on syy miksi Haukanholma ei Suntuubista olekaan poistumassa muiden tallieni tapaan, sillä tämä suntuubitallien kulttuuri tuntuu olevan aivan erilaista (positiivisesti yleistettynä) ja vieraskirjayllätykset ovat tosiaan poistuneet suurimmilta osin kaikkialta muualta kuin täältä. Harmi, sillä juuri sinun kirjoitusten kaltaiset kattavat ja ystävälliset kommentit piristävät mukavasti ♥

On myös mukavaa lukea muiden tallien tekstejä, niistä saa aina inspiraatiota oman tallin metkuihin - varsinkin kun kirjoittaa yksin ja itselleen. Hurmanjyrkän porukkaan olisi mukava itsekin liittyä, sitten kun aikaa sellaiselle on. Voiko ulkopuolinen kirjoittaa tarinanpätkää toimintaan osallistumisesta tai ihan vain vierailusta tallilla? :)

Hyvät talvenjatkot teille, Elise ♥

Nimi: Elise.A (VRL-14577)
Kotisivut: http://haukanholma.suntuubi.com/

18.11.2017 01:05
Hei, oli pakko pysähtyä tallisi sivuille selailemaan kun törmäsin linkkiin Suntuubin etusivulla. En ole vieraskirjavisiittejä harrastanut pitkiin aikoihin ja nyt ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni, sekä poiketa tervehtimään muita Suntuubin tallilaisia vieraskirjassa - jos sellainen on :)

Hurmanjyrkällä on kaunis yksinkertainen ulkoasu ja sen sisältö on hyvin kirjoitettua, sekä kauniisti kuvilla elävöitettyä. Toiminta on ilmeisen hyvin lähtenyt teillä käyntiin ja jäinkin vahingossa pidemmäksi aikaa lukemaan tallipäiväkirjan kauniita tarinoita - saaden itse taas inspiraatiota kirjoittaa omalle tallilleni.

Jos otatte linkkilistallenne muita talleja vielä ja linkinvaihto kiinnostaisi, niin Haukanholman etusivu huutaa tyhjyyttään vielä linkkien suhteen ja etsin sen täytteeksi muita harrastetalleja kuten Haukanholmakin :)

Vastaus:

Moikka, Elise! Olipa ihanaa, että tulit tervehtimään! Viekkuilua tosiaan harrastetaan valitettavan vähän nykyään, ja vanhanaikaista vieraskirjakulttuuria ei taida oikein edes muualta enää löytyä, kuin suntuubitalleilta – jos niiltäkään. Itse kuitenkin tykkään niin kovasti vastailla kaikenlaisiin viesteihin tallia koskien, että vieraskirjavisiitit Hurmanjyrkkään ovat enemmän kuin tervetulleita! :)

Lämmin kiitos myös kehuista! Voin tosiaankin olla iloinen, että meille on jo näinkin lyhyessä ajassa eksynyt varsin kattava tallilaiskaarti toinen toistaan ihanalmpia ja aktiivisempia tallilaisia, ja melkein joka päivä tallipäiväkirjassa onkin uutta luettavaa hoitajien touhuista, mikä on ihan mahtavaa! ♥ Ihanaa, että niitä lukevat muutkin, kuin minä, se juuri on tallipäiväkirjan idea – kertoa Hurmanjyrkän tapahtumista ja ehkä innoittaa muitakin tarinoimaan! Itsekin olen kovasti haaveillut, että joku päivä ehtisin raapustaa omatkin merkintäni tallipäivikseen, mutta kädet on ollut tässä avajaishuumassa niin täynnä töitä, etten ole ehtinyt pahemmin kiireisistä päivistäni raportoimaan, vaikka kerrottavaa kyllä olisi!

Kiitos mielenkiinnostasi myös linkinvaihdon suhteen, mutta valitettavasti emme ota Röllimetsän lisäksi enää muita yhteistyöläisiä, eikä meillä varsinaista linkkilistaa ole. Olemme kuitenkin otettuja, jos haluat linkittää Hurmanjyrkän teidän etusivullenne, mutta meillä ei valitettavasti etusivun linkkipaikat riitä :/

Kiitos vierailustasi, ja oikein ihanaa talven alkua teille! ♥

Ella

Nimi: Aleksandra

17.11.2017 15:16
esittely:
Aleksandra eli tutummin Allu on hyvin lempeä luonteinen kaveri. Rakastaa eläimi sekä varsinkin hevosia. Allu on vaalea tukkainen tyttö jolla on meren siniset silmät. Allu käytää talvella sinistä toppa takkia ja ratsastuksessa sinistä hupparia tai valkoista t-paitaa. Allu on 16vuotta ja on työ harjoitelussa kahvilassa, sillä Allu rakastaa ruuan laittoa.

toivottavasti kelpasi...

Vastaus:

Kiitoksia! Lisäilen, ja teen samalla sinulle kaapin :)

Ella

Nimi: Frida

15.11.2017 17:08
Kuolemanmaastoon lähdemme myös!

Marrasmaasto 26.11.
Frida - Seppo

Vastaus:

Toivottavasti tästä ei sentään kuolemanmaastoa tule! :D Tervetuloa mukaan, lisäilen teidät listaan!

Ella

Nimi: Kiira

15.11.2017 09:27
Saa nähä mitä siitä tulee ku me tullaan Nepparin kaa mukaan maastoilemaan :'D

Marrasmaasto 26.11
Kiira - Neppari

Vastaus:

No, mutta Nepparihan tuo juuri loistavaa säpäkkyyttä ja jännitystä meidän maastolenkkiin! :D Tervetuloa mukaan, lisäilen!

Ella

Nimi: William

15.11.2017 07:57
Assi mä haastan XD

Joo marrasmaastoon:

William - Chappi

Vastaus:

Vaikka Chappi onkin sporttinen puoliverinen, niin usko pois, Dinostakin löytyy yllättävänkin paljon vauhtia, poni on kova vastus! :D Lisäilen teidät mukaan!

Ella

Nimi: Assi

15.11.2017 07:13
Todellakin tullaan messiin, kuka haastaa laukkakisaan? ;D

Marrasmaasto 26.11
Assi - Dino

Vastaus:

Ihana saada teidätkin mukaan, lisäilen! :)

Ella

Nimi: Beatrice

14.11.2017 22:13
Tätä ei voi jättää väliin mistään hinnasta!

Marrasmaasto 26.11
Beatrice - Aune

Vastaus:

Ei tietenkään! Ehkä marrasmaasto tullaan tuntemaan perinteenä ;) Mutta tervetuloa mukaan, lisäilen teidät!

Ella

Nimi: Mailis

14.11.2017 22:04
Me kanssa mukaan! :)

Marrasmaasto 26.11.
Mailis - Martta

Vastaus:

Tervetuloa mukaan, lisäilen teidätkin! :)

Ella

©2017 Hurmanjyrkkä - harrastetalli - suntuubi.com